Bridgestone verlegt de grenzen voor wat betreft de prestaties en levensduur van banden met de R168PLUS, die buitengewoon slijtagebestendig is en een lagere rolweerstand en een lange levensduur heeft. “De nieuwe R168PLUS levert dat waar regionale vervoerders vandaag de dag het meeste behoefte aan hebben: een uiterst duurzaam karkas en een lange levensduur voor de verlaging van de “Total Tire Life”-kosten, gecombineerd met een lagere rolweerstand om brandstof te besparen”, aldus Harald Van Ooteghem, Senior Manager, Commercial Marketing Planning, Bridgestone Europe.

Topprestaties gegarandeerd

De behoefte aan een reductie van de kosten per kilometer heeft de technici van Bridgestone ertoe gebracht een extreem duurzame band te ontwikkelen. Deze duurzaamheid dankt hij aan de high-performance-compound en de robuuste karkasconstructie. De nieuwe R168PLUS is voorzien van de nieuwste versterkte compoundtechnologie, voor betere prestaties en slijtagebestendigheid. De bredere buitenste gordel biedt meer bescherming tegen binnendringen en het speciale profiel gaan insluiting van stenen tegen en biedt veel bescherming tegen loslaten.

Total Tyre Life

De R168PLUS is voorzien van een zeer robuuste karkasconstructie en daarmee ideaal voor het “multiple lives”-concept – Total Tyre Life by Bridgestone – met de geavanceerde Bandag R168 vernieuwingsbanden. Deze premium Bandag vernieuwingsbanden zien er niet alleen als nieuw uit, maar ze presteren ook uitstekend op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur, vergelijkbaar met originele Bridgestone-banden.

Related Tyres