Deze afbeelding toont van opzij een op de weg rijdend wagenpark met Bridgestone-truckbanden.

Ontdek het complete assortiment

Truckbanden voor internationaal transport

Bridgestone-banden voor internationaal transport verlagen het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de TCO zonder in te boeten op de prestaties.

Truckbanden voor regionaal transport

De veelzijdige banden van Bridgestone maken gebruik van de nieuwste technologieën voor een lange levensduur en een uitstekende grip en duurzaamheid voor vele toepassingen.

Banden voor stadsbussen

Stadsbusbanden van Bridgestone zijn ideaal voor het uitdagende stadsverkeer, van ongelijke beladingen tot eindeloos stoppen en optrekken, voor een comfortabele en duurzame rit.

Touringcarbanden voor interlokaal vervoer

De touringcarbanden van Bridgestone zijn geschikt voor alle seizoenen en bieden zowel chauffeurs als passagiers comfort bij lange ritten.

Home Teaser Image
ONTDEK HET BRIDGESTONE DURAVIS R002-ASSORTIMENT.
Truckbanden voor binnenstedelijke distributie

Bridgestone-banden voor lichte en middelzware trucks bieden de veelzijdigheid en duurzaamheid die bedrijven nodig hebben voor een tijdige levering, in en rond steden.

Truckbanden voor diverse toepassingen

Mild On-/Off-road-banden van Bridgestone worden gebruikt in het transport voor de (weg- en water)bouw. Deze robuuste banden bieden een uitstekende grip en levensduur.

Truckbanden voor bouwplaatsen

De zware On-/Off-road-banden van Bridgestone zijn ideaal voor bouwplaatsen, mijnen en steengroeven. Deze banden zijn ideaal voor zware ladingen onder uitdagende omstandigheden.

Banden voor diverse winterse omstandigheden

Bridgestone-winterbanden geven met hun uitstekende prestaties, comfort en nauwkeurige handling chauffeurs een zeker gevoel onder uitdagende winterse omstandigheden.

Home Teaser Image
ONTDEK HET BRIDGESTONE ECOPIA H002-ASSORTIMENT.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in...

FLEETCARE

De oplossing om uw bedrijf een boost te geven van één enkele mobiliteitspartner, samengesteld rond uw behoeften met een modulaire en flexibele aanpak. Vandaag bewezen. Vooruitlopend op morgen.

Bandag-loopvlakvernieuwingen
Bandag, een wereldleider op het gebied van loopvlakvernieuwingen, combineert meer dan 60 jaar ervaring met een vastberaden toewijding aan veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ons gevarieerde productassortiment biedt een lange levensduur en prestaties die vergelijkbaar zijn met die van nieuwe premiumbanden tegen een fractie van de kosten, waardoor uw totale bandenkosten per km lager worden.
Deze afbeelding toont een wagenpark met Bandag-vernieuwde banden op een snelweg in een prachtig landschap.
Eerste Montage
Banden voor eerste montage van Bridgestone ondersteunen de unieke eigenschappen van trucks en bussen en garanderen optimale prestaties. Bekijk de nieuwste banden voor eerste montage van Bridgestone voor nieuwe middelzware en zware transportvoertuigen.
Deze afbeelding toont een gamma bedrijfswagens dat vertrouwt op banden voor eerste montage van Bridgestone.