Bridgestone

TROTSE PARTNER VAN DE OLYMPISCHE SPELEN

Bridgestone logo and Olympic rings on a gold medal on black background.

JAAG JE DROOM NA, WAT ER OOK GEBEURT

Niemand wordt geboren als Olympisch medaillewinnaar. Zij worden niet alleen gekenmerkt door kracht en snelheid, maar ook door focus en uithoudingsvermogen. Bridgestone weet dat. We houden mensen op de baan, helpen hen op koers te blijven en hun droom na te jagen, wat er ook gebeurt.

Trots om mee de beste Spelen gecreëerd te hebben

Onze bijdrage aan Tokio 2020

We zijn enorm trots om mee de meest efficiënte en duurzame Spelen te hebben georganiseerd, voor onze atleten, de fans en de gaststad. We hebben alle voertuigen van het Tokio 2020-wagenpark met onze producten uitgerust, en duizenden medewerkers hielpen mee als vrijwilligers.
Zwemmer in open water

JAAG JE DROOM NA, WAT ER OOK GEBEURT

Niemand wordt geboren als Olympisch medaillewinnaar. Dat kost moeite en tijd. Een topatleet wordt gemaakt van meer dan alleen kracht en snelheid - ook van iets anders. Ze zijn absoluut gefocust op de weg naar hun dromen. Decennialang hebben we diegenen op die weg gesteund en erkend. Waar hun reis hen ook heen leidt en in welke omstandigheden dan ook: mensen op de baan houden is onze passie. Dus wat je ook wilt bereiken, Olympische glorie of een alledaags doel, blijf volhouden. Blijf focussen. Jaag je droom na, wat er ook gebeurt.