Fleetcare

Geef uw bedrijf een stevige voorsprong

Geïntegreerde oplossing voor banden- en wagenparkbeheer

De oplossing om uw bedrijf een boost te geven van één enkele mobiliteitspartner, samengesteld rond uw behoeften met een modulaire en flexibele aanpak. Vandaag bewezen. Vooruitlopend op morgen.

BANDEN MANAGEMENT

Op maat gemaakte programma's met ultramoderne technologie en handige systemen en processen duwen de totale eigendomskosten van uw wagenpark naar omlaag.

WAGENPARK BEHEER

Telematica van Webfleet, de allerbeste oplossing voor wagenparkbeheer in Europa, laat uw bedrijf optimaal en zo efficiënt mogelijk presteren.

GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN

Wij bieden dé innovatieve, modulaire oplossing voor geïntegreerd banden- en wagenparkbeheer, met incrementele gebruiksvoordelen en inzichten op basis van realtime gegevens om álles uit uw wagenpark te halen wat erin zit.

ONTDEK FLEETCARE

Fleetcare streeft naar

Verminder de gebruikskosten

Bespaar op al uw activiteiten dankzij voorspellend onderhoud, optimale benutting van uw bedrijfsmiddelen en brandstofbesparingsprogramma's.

Maximaliseer de klanttevredenheid

Wij helpen u uw klanten een optimale service te bieden door de uptime te maximaliseren en volledige controle over uw workflow te houden.

Tijd besparen

verbeter uw processen, maak middelen vrij en win kostbare tijd – het ideale recept om een voorsprong te nemen.

Naleving van de regelgeving voor uw wagenpark

Fleetcare zorgt ervoor dat uw bedrijfsmiddelen in de juiste conditie verkeren en biedt u de ondersteuning die u nodig hebt om te voldoen aan de verkeers- en vervoersvoorschriften.

Waarborg de veiligheid en beveiliging

Wij houden uw activa veilig dankzij preventief bandenonderhoud, 24/7 asset tracking en realtime voertuigdiagnostiek.

Bouwen aan een duurzame toekomst

Routeoptimalisatie, groen rijden, meerdere levens voor banden... Fleetcare biedt een compleet pakket oplossingen om brandstof te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

bandenbeheer

Onze oplossingen voor bandenbeheer zijn ontwikkeld om uw gebruikskosten van banden te verlagen, uw voertuigen op de weg te houden en u ultiem gemak te bieden. Uitgaande van het unieke karakter van elke operatie, volgen wij voortdurend uw behoeften en identificeren wij de beste producten, diensten en oplossingen voor uw wagenpark. Wij maken gebruik van de modernste technologie, geavanceerde bandenbeheersystemen en een professioneel netwerk van dienstverleners om een maximale waardewinning te garanderen en bij te dragen aan het succes van uw organisatie.

wagenparkbeheer

Optimaliseer uw bedrijfsprestaties met Webfleet, de nummer één oplossing voor wagenparkbeheer in Europa. Het is ontwikkeld om uw voertuig- en rijgegevens zinvol te maken, zodat u uw activa kunt volgen, uw productiviteit kunt verhogen en uw kosten kunt verlagen. Ons portfolio bevat ook specifieke oplossingen voor onder meer groen en veilig rijden, optimale workflow/tachografie en beheer van elektrische voertuigen. Wij kunnen Webfleet en onze partnertoepassingen gemakkelijk in uw bestaande bedrijfssystemen integreren om uw activiteiten verder te verbeteren.

geïntegreerde oplossingen

Met Fleetcare kunt u de sterke punten van ons banden- en wagenparkbeheer combineren in één oplossing. Naast het gemak van het werken met één partner, biedt dit ook extra voordelen dankzij de kracht van gecombineerde gegevens. Wij bieden u een modulaire en flexibele oplossing om uw activa op een slimme, gegevensgestuurde en geautomatiseerde manier te beheren. Fleetcare maakt bandenmonitoring en onderhoud zowel verbonden als voorspellend, stimuleert brandstofefficiëntie in uw hele wagenpark en biedt speciale oplossingen voor uw trailers. Dit is hoe we uw bedrijf snel vooruit helpen.

MEER INFORMATIE OVER FLEETCARE

Download de brochure en ontdek meer over Fleetcare, onze oplossing om uw bedrijf snel vooruit te helpen.