Vt-combine

Radiaal Band
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Vt-combine

Radiaal Band
De nieuwe VT-COMBINE: een betrouwbare partner voor landbouwers en loonwerkers gedurende het oogstseizoen, wanneer elk moment telt. Zij werken zeer efficiënt in alle omstandigheden, en hebben meer draagkracht – en dat terwijl onze kostbaarste bron beschermd wordt: vruchtbare bodem.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Hoge duurzaamheid dankzij het robuuste karkas
  • Grote voetafdruk voor minimale bodemimpact
  • Grotere laadcapaciteit voor een verhoogde efficiëntie (vs standaardbanden)
  • Uitstekende tractie voor een hoge productiviteit
Lees meer Lees minder

Download de Vt-combine brochure

Download de VT-COMBINE brochure

Ik gebruik Bridgestone VT-COMBINE banden bij het oogsten van maïs in oktober op natte grond. De banden presteren goed zonder de bodem te verstoren.


Jean-Louis M. - Frankrijk

Technische kenmerken en voordelen

Hoger draagvermogen

Hoge belasting bij cyclische veldoperaties
VT-COMBINE-banden zijn ontworpen om hogere belastingen te dragen dan de equivalente standaardbanden. Met name cyclische veldwerkzaamheden maken cyclisch (herhaaldelijk) hogere belastingen mogelijk, bijvoorbeeld wanneer het maaiplatform omhoog wordt gebracht of wanneer de graantank vol is.
Gepatenteerd Involute lug ontwerp

Uitstekende tractie

Het oogsten in alle omstandigheden vergemakkelijken
Het gepatenteerde lamellenontwerp en het grotere loopvlakoppervlak verbeteren de tractie en stabiliteit, zelfs op hellingen, hellingen of in natte omstandigheden. Het gepatenteerde spiraalvormige lamellenontwerp minimaliseert slip en bodemverstoring, en biedt superieure tractie.
Visuele demonstratie van hoe Bridgestone VT-COMBINE banden de vruchtbaarheid van de bodem beschermen

Geringe bodemverdichting

Verminder de bodemverdichting, bescherm de vruchtbaarheid van de bodem.
Met hun grote voetafdruk verdichten VT-COMBINE-banden de grond minder tijdens de oogst: de beste voorbereiding op een hogere opbrengst bij de volgende oogst. Ze maken zeer hoge belastingen met lage drukbanden mogelijk. De VT-COMBINE lagedrukbanden beperken de bodemverstoring tot een minimum en verkorten de hersteltijd van de bodemstructuur.
S-lijn hiel ontwerp

Uitstekende duurzaamheid

Zeer robuuste behuizingstechnologie, superieure samenstelling.
Bridgestone VT-COMBINE banden zijn uiterst betrouwbaar dankzij hun zeer robuuste karkastechnologie en hun superieure compound. Het S-LINE hielprofiel zorgt voor een grote buigzaamheid bij lage druk.