Meerdere gelede dumptrucks aan het werk op een grote bouwplaats

Bridgestone's premium assortiment commerciële en industriële banden voor alle terreinsoorten en voertuigen

Verbeterde productiviteit op alle soorten terrein

Bridgestone's open pit mijnbouwproducten zijn robuust en veelzijdig, zodat uw bestuurders veilig blijven en uw voertuigen blijven rijden.

Uitzonderlijke snijweerstand, tractie en stabiliteit

Ongeacht de ondergrond, ongeacht het doel. Bridgestone banden bieden uitstekende stabiliteit en tractie om de verschillende hittebestendigheidseisen die voor ondergrondse mijnbouw nodig zijn te overwinnen.

Superieure tractie, comfort en langdurige prestaties

Innovatieve technologieën zorgen ervoor dat Bridgestone's steengroeve- en bouwbanden bekend staan om het verbeteren van de efficiëntie, het verminderen van de stilstandtijd en het verhogen van uw rendement op investering.

Ontworpen voor zware lasten en een verscheidenheid van toepassingen

Bridgestone's industriële banden zijn geconstrueerd om gelijkmatig te slijten en bieden superieure bochten, stabiliteit en comfort, zelfs bij het dragen van zware ladingen.

Bekijk banden op basis van voertuig

Banden voor wielladers

Van sneeuwruimen tot ondergrondse mijnbouw, ons gamma loopvlakken en maten betekent dat wij banden aanbieden voor alle soorten wielladertoepassingen.

Gelede dumptrucks

Van zelfreinigende loopvlakprofielen voor modderige oppervlakken tot gesloten, compacte loopvlakken voor rotsachtige omstandigheden: wij hebben de juiste banden voor uw knikgestuurde dumptruck.

Starre dumptrucks

Tractie, stabiliteit, duurzaamheid en comfort zijn standaardkenmerken voor Bridgestone's assortiment van starre dumptruckbanden.

Dumptrucks voor ladingvervoer

Forbedre effektiviteten med dekk designet for overlegen kuttmotstand, stabilitet og trekkraft

Graders

Of u nu sneeuw ploegt, op een beijzeld wegdek werkt of wegwerkzaamheden voorbereidt, onze graderbanden zorgen voor lage trillingsniveaus, hoge stabiliteit en goede tractie.

Schrapers

Goede tractie, flotatie en zijdelingse stabiliteit maken Bridgestone's scraperbanden ideaal voor zachte en modderige ondergronden.

Graafmachines

Het speciaal samengestelde rubber, de brede nokken en het regelmatige loopvlakpatroon zorgen ervoor dat Bridgestone banden voor graafmachines bestand zijn tegen insnijden en oververhitting.

Verdichters

Bridgestone's banden voor asfaltwalsen zijn ontworpen om de druk gelijkmatig te verdelen over verdichte oppervlakken en maken gebruik van een unieke rubbersamenstelling die bestand is tegen hitte.

Kranen

Bridgestone's all-terrain kraanbanden zijn ontworpen om een optimale contactdruk te bieden, zelfs onder zware belasting en op oneffen terrein, om de stabiliteit en veiligheid te verbeteren.

Straddle dragers

Zorgen voor langdurige prestaties. Dankzij een karkas met hoge sterkte en duurzaamheid zijn onze banden bestand tegen de hoge frequentie van uitgeoefende belastingkrachten.

Reachtrucks / vorkheftrucks

Onze banden voor reachstackers vangen de schommelingen in ladingen en snelheden op, met behoud van stabiliteit en hittebestendigheid.