Duravis R660

ZOMER BESTELWAGEN BAND
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Duravis R660

ZOMER BESTELWAGEN BAND
Wilt u uw winstmarge vergroten? Dan moet u op de kleintjes letten! De nieuwe Duravis R660 drukt uw totale kilometerkost door zijn opmerkelijke kilometerprestaties, hoge duurzaamheid en uitstekende prestaties op nat wegdek.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Besparing
  • Controle op nat wegdek
  • Stevigheid
Lees meer Lees minder

Technische kenmerken & voordelen

Bridgestone Duravis R660 Rugged design

BUITENGEWOON LANGE LEVENSDUUR

De Duravis R660 is geproduceerd voor een lang leven door zijn duurzaamheid en hoge weerstand tegen slijtage. Een lange levensduur resulteert in lagere exploitatiekosten op de lange termijn, waardoor uw winstgevendheid nog verder verbetert.

GROTERE VEILIGHEID

Het aanzienlijk verbeterde loopvlakdesign zorgt voor een vertrouwenwekkende en betrouwbare handling op uiteenlopende wegen en onder verschillende weersomstandigheden. Het speciale ribpatroon zorgt voor een snelle afvoer van water van het contactvlak, waardoor een korte remweg op een nat wegdek gegarandeerd is.

LAGER BRANDSTOFVERBRUIK

Stijgende brandstofkosten betekenen dat zelfs een geringe verbetering in het brandstofverbruik een groot verschil kan maken voor de kleur waarin u uw cijfers schrijft! De Duravis R660 zorgt voor een lager brandstofverbruik dankzij zijn Super-S-vormige karkas.